Wie ben ik

Als diëtiste kan ik jou helpen om een gezonde relatie met voeding te ontwikkelen. Reeds op jonge leeftijd ben ik gepassioneerd rond alles wat met voeding en gezondheid te maken heeft. Ik help je dan ook graag verder naar een gezonde levensstijl met de juiste balans. Je kan bij mij terecht voor wetenschappelijk onderbouwd voedingsadvies aangepast aan jouw eigen levensstijl! Door een goede driehoeksrelatie te ontwikkelen tussen voeding, lichaam en geest, kan er resultaat geboekt worden op lange termijn. Ik ben erkend door het RIZIV en lid van de Vlaamse Beroepsvereniging Voor Diëtisten.

In 2019 studeerde ik af aan de richting voeding- en dieetkunde in Vives Brugge.
Daarna ben ik meteen aan de slag gegaan in een afslankcentrum Slim&Fit Gistel. Daar geef ik sportoefeningen en voedingsadvies.
In 2020 ben ik gestart met de opleiding "Voeding bij sport" in de Erasmushogeschool in Brussel.
Sinds februari 2020 ben ik ook aan de slag als zelfstandig diëtist in bijberoep Dit doe ik zowel aan huis als in de praktijk.
Ik hecht veel belang aan het samenwerken met collega's uit andere disciplines binnen de groepspraktijk. Zo kunnen we samen
een beter en langdurig effect bekomen. Voor inspiratie in gezonde en leuke gerechtjes kan je ook terecht op fitfoodsil.be

2019: Bachelor Voeding- en dieetkunde (Vives Hogeschool)
2020: Voeding bij Sport (ErasmusHogeschool Brussel)

KineTica
Titecastraat 130
8200 Sint-Michiels